top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

ElämänRiemu

e0005
23.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kaipaatko enemmän ilon, onnellisuuden ja keveyden tunnetta elämääsi?

Haluatko taas nauraa vapaasti ja pulppuilevasti kuin lapset?

Ajatella positiivisemmin ja huomata se kaikki ihana joka elämässäsi jo on?

Herätä aamuisin hymyillen uuteen päivään?

Tämä on sinulle oikea audio!

Elämän onnellisuuteen ei niinkään vaikuta ympäristömme, se mitä omistamme tai teemme, vaan omat ajatuksemme. Päivästä toiseen pyörivät tuhannet samat ajatukset mielessämme. Suurin osa niistä on ikävä kyllä negatiivisia ja siten emme tunne onnellisuutta.

Kaikki ajatusmaailmamme vaikuttavat uskomukset ovat pääsääntöisesti tallettuneet meihin jo lapsuudessamme. On vaikea muuntaa näitä uskomuksia, jotka olemme tottuneet kuulemaan ja ajattelemaan jo lähes koko elämämme.

Audiota kuuntelemalla muutat ajatusmaailmasi helpolla tavalla. Vain alitajuntasi "kuulee" musiikin alle kätketyt positiivisia affirmaatiot ja usein toistettuna myös hyväksyy ne. Muutoksia tapahtuu tiedostamatta, ilman affirmaatioiden aktiivista hokemista ja toistamista, säännöllinen audion kuuntelu ja rentoutuminen riittää.

Audion kesto on 17 minuuttia ja se sisältää 64 erilaista affirmaatiota, jotka toistuvat useaan kertaan.

Luota ajatuksen voimaan ja lataa audio itsellesi nyt!

Tässä voit koekuunnella audiota:

*100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page