top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

MenestyväYrittäjä

rik030
29.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Toivotko, että olisit kaikinpuolin menestyvä yrittäjä?

Haluatko takaisin sen innostuksen ja intohimon, jonka ehkä olet vuosien varrella menettänyt?
Toivotko, että säteilet menestystä ja vedät vaurautta ja rikkautta puoleesi?

Tämä on oikea audio sinulle!

Menestyvä yrittäjä on energinen, innovatiivinen, rohkea, yhteistyökykyinen ja luottavainen. Henkilökohtaiset uskomukset, jotka olemme joko lapsuudessamme omaksuneet tai vanhemmiltamme perineet usein heikentävät tai estävät menestystämme ja rikastumistamme. Ajatuksemme vaikuttavat siis negatiivisesti mahdollisuuksiimme menestyä. Voi myös olla että sisimmässämme jopa pelkäämme menestystä ja tiedostamattamme estämme tämän tulon luoksemme. Ei ole helppoa löytää ja muuttaa näitä vanhoja uskomuksia, jotta olisimme vapaita ottamaan uudet positiiviset vastaan.
Audiota kuuntelemalla muutat ajatusmaailmasi helpolla tavalla. Vain alitajuntasi "kuulee" musiikin alle kätketyt positiiviset affirmaatiot ja usein toistettuna myös hyväksyy ne. Muutoksia tapahtuu tiedostamattamme, ilman affirmaatioiden aktiivista hokemista ja toistamista. Säännöllinen audion kuuntelu ja rentoutuminen riittää.
Audion kesto on 22 minuuttia ja se sisältää 93 erilaista affirmaatiota, jotka musiikin aikana toistuvat huomaamattasi useaan kertaan.
Luota ajatuksen voimaan ja lataa audio itsellesi nyt!

Tässä voit koekuunnella audiota:

*100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page