top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

NuorekasMinä

ter042
29.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Toivotko että näyttäisit nuoremmalta tai että pysyt pitkään nuorekkaana?

Haluatko tuntea energisyyttä ja innostusta elämään?
Haluatko nauttia elämän keveydestä?

Tämä on oikea audio sinulle!

Nuorekkuus on enemmän kuin rypytön naama, se koostuu meidän sisäisestä säteilystämme, ajatuksistamme ja elämäntavoistamme, terveestä puhtaasta ihosta, hiuksista sekä hyväkuntoisesta vartalosta. Näihin kaikkiin pystyt ajatuksillasi vaikuttamaan. Me olemme se, mitä itsestämme ajattelemme!
Audiota kuuntelemalla muutat ajatusmaailmasi tähän liittyen helpolla tavalla. Vain alitajuntasi "kuulee" musiikin alle kätketyt positiiviset affirmaatiot ja usein toistettuna myös hyväksyy ne. Muutoksia tapahtuu tiedostamattamme, ilman affirmaatioiden aktiivista hokemista ja toistamista. Säännöllinen audion kuuntelu ja rentoutuminen riittää.
Audion kesto on 20 minuuttia ja se sisältää 71 erilaista affirmaatiota, jotka musiikin aikana toistuvat huomaamattasi useaan kertaan.
Luota ajatuksen voimaan ja lataa audio itsellesi nyt!

Tässä voit koekuunnella audiota:


*100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page