top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

SyväUni

ter040
29.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Toivotko, että voisit iltaisin helposti nukahtaa syvään rentouttavaan uneen?

Haluatko nukkua koko yön sikeästi ja herätä seuraavana aamuna levänneenä ja pirteänä?

Hyvä uni on yksi tärkeimmistä asioista, jotta kehomme pysyy tasapainoiseina ja terveenä. Jatkuva väsymys vaikuttaa negatiivisesti kehoomme; tunnemme voimattomuutta, keskittymis- ja vastustuskykymme heikentyvät, olemme ärtyneitä, emmekä pysty nauttimaan elämästä.
Syvässä unessa kehomme voi tankata energiaa, parantaa itseään ja rentoutua. Pysymme energisenä, terveenä ja nuorekkaana.
Useimmiten omat ajatuksemme estävät meitä vaipumasta syvään uneen. Ei ole helppoa pysäyttää ajatuskarusellia, varsinkin jos unettomuus on kestänyt jo pidemmän aikaa. Pelkäämme jo etukäteen sitä hetkeä kun uni ei tule, tai heräämistä kesken unien. Uniongelmien syitä voi olla useita erilaisia, usein esimerkiksi luottamuksenpuute elämään aiheuttaa vaikeuksia rentoutua ja päästää irti.
Audiota kuuntelemalla muutat ajatusmaailmasi tähän liittyen helpolla tavalla. Vain alitajuntasi "kuulee" musiikin alle kätketyt positiiviset affirmaatiot ja usein toistettuna myös hyväksyy ne. Muutoksia tapahtuu tiedostamattamme, ilman affirmaatioiden aktiivista hokemista ja toistamista. Säännöllinen audion kuuntelu ja rentoutuminen riittää.
Audion kesto on 18 minuuttia ja se sisältää 68 erilaista affirmaatiota, jotka musiikin aikana toistuvat huomaamattasi useaan kertaan.
Luota ajatuksen voimaan ja lataa audio itsellesi nyt!

Tässä voit koekuunnella audiota:

*100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page