top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

TämäHetki

e0002
23.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kaipaatko elämääsi enemmän rauhallisuutta?

Kykyä nauttia juuri siitä hetkestä?

Haluatko olla läsnä läheistesi kanssa?

Että pystyt näkemään ja nauttimaan elämän pienistä iloista?

Toivotko, etteivät arjen tapahtumat sinua enää stressaisi?

Haluatko tuntea rentoutta ja levollisuutta?

Tämä on sinulle oikea audio!

Kun osaamme keskittyä elämään tätä hetkeä, elämämme tuntuu paljon kevyemmältä ja onnellisemmalta. Ilman jatkuvaa stressiä ja painetta siitä kaikesta, mitä meidän pitäisi vielä päivän mittaa suorittaa. Me elämme vain tässä hetkessä. Emme hetken päästä, emmekä huomenna. Älä anna elämän kiitää ohi, vaan anna itsesi rauhoittua nauttimaan elämän jokaisesta hetkestä. Näkemään se, mitä meillä jo on. Olemaan kiitollisia siitä mitä meillä jo nyt on. Audion avulla pääset sisäisesti rauhoittumaan, eivätkä arjen mahdolliset ongelmat sinuun enää negatiivisesti vaikuta.

Syynä stressiimme ja levottomuuteemme ovat omat negatiiviset ajatuksemme itsestämme, uskomukset jotka ovat pääsääntöisesti tallettuneet meihin jo lapsuudessamme. On vaikea muuntaa näitä uskomuksia, jotka olemme tottuneet kuulemaan ja ajattelemaan jo lähes koko elämämme.

Audiota kuuntelemalla muutat ajatusmaailmasi helpolla tavalla. Vain alitajuntasi "kuulee" musiikin alle kätketyt positiivisia affirmaatiot ja usein toistettuna myös hyväksyy ne. Muutoksia tapahtuu tiedostamattamme, ilman affirmaatioiden aktiivista hokemista ja toistamista. Säännöllinen audion kuuntelu ja rentoutuminen riittää.

Audion kesto on 20 minuuttia ja se sisältää 59 erilaista affirmaatiota, jotka musiikin aikana toistuvat huomaamattasi useaan kertaan.

Luota ajatuksen voimaan ja lataa audio itsellesi nyt!

Tässä voit koekuunnella audiota:


*100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page