top of page

Haluan tehdä elämästäni enemmän! -kuinka luot vahvan vision


Oletko tyytyväinen elämääsi niin kuin se nyt on? Sinulla on ehkä toimiva parisuhde, ihana perhe, menestyt työssäsi, hieno ystäväpiiri, kaunis koti, harrastus josta pidät… Oikeastaan kaikki on hienosti, mutta silti sisimmässäsi nakertaa jotain. Sinulla on tunne, ettet silti ole täysin onnellinen, että sinulta puuttuu jotain. Sinulla saattaa olla huono omatunto, koska oikeastaan sinun PITÄISI olla tyytyväinen ja onnellinen. Sinullahan on oikeastaan kaikkea mitä voi olla. Mutta silti sisimmässäsi kuulet kysymyksen; Oliko tässä kaikki? Olet ehkä jo saavuttanut paljon, mutta toivoisit, että voisit ottaa uusia mahdollisuuksia vastaan ja elää elämääsi täysin siemauksin. Nauraa avoimesti ja pulppuilevasti. Tuntea rentoutta keveyttä ja onnellisuutta. Täyttymystä. Syvää rakkautta...?


Miksi on tärkeätä, että teet vision omasta elämästäsi?


Kaikki mitä tällä hetkellä elämässäsi on, on siellä koska sinä olet. Se ei ole sattumaa.. Tämä on sinun elämäsi. Elämä, jonka sinä olet luonut. Ajatuksillasi ja valinnoillasi. Olet luonut parisuhteesi, työsi, finanssit, ympäristösi ja se miltä sinusta tuntuu.


Elämäsi on tulos:

* sisäisistä uskomuksistasi

* ajatuksistasi ja tunteistasi

* päätöksistäsi ja

* kokemuksistasi, jotka olet tehnyt.


Sinun ulkoinen maailmasi heijastaa aina sisäistä maailmaasi.

Elämä antaa sinulle aina niin paljon, kuin uskot että olet ansainnut.


Kun ymmärrämme, että todelllisuutemme muokkaantuu sen mukaan miten ajattelemme, tunnemme, päätämme ja toimimme… silloin meille on kaikki mahdollista.


Älä koskaan lopeta haaveilua! Usko siihen, että sinussa on vielä enemmän mahdollisuuksia ja rakkautta, mikä vain odottaa sitä, että se pääsee ilmaisemaan itsensä ja toteutumaan.


Ole ja elä aitona sinuna. Kuuntele millaista elämää sisimpäsi toivoo sinun elävän, itsellesi ja toisille luovan, ja kulje sinun omaa polkuasi. Toteuta omat toiveesi. Elä ja nauti jo tästä hetkestä.


Kun tiedostamme selkeästi mitä haluamme, voimme vapauttaa kaiken luomisvoimamme. Vain sinä voit itse tietää, mikä on sinulle se oikea tie. Luo sinun oma visio elämästäsi ja elä omana aitona sinuna.


Elämänvision avulla


*Näet tulevaisuutesi edessäsi.

*Keskityt niihin tärkeisiin asioihin elämässäsi, jotka ohjaavat sinua oikeaan suuntaan.

*Voit tehdä paremmin päätöksiä.

*Tunnet jo nyt tässä hetkessä iloa.

*Selviät haasteellisista tapahtumista helpommin.

*Luotat kaikkiin ihmeisiin, jotka tielläsi tulevat vastaan ja sinua ohjaavat ja auttavat.


Kun olet yhteydessä visioosi, olet sisimpäsi maailmassa jo se, mitä haluat ulkoisessa maailmassa luoda. Siten tulet huomaamaan uusia teitä, mahdollisuuksia ja ratkaisuja, jotka aiemmin olisivat jääneet piiloon.


Mikä elämänvisio oikeastaan on?


Se on selkeä mielikuva tulevaisuudestasi ja se antaa myös kuvan elämäsi tarkoituksesta.

Siitä, että pyrimme olemaan paras mahdollinen minä kaikilla elämän osa-alueilla. Ymmärrämme minkälainen ihminen me haluamme olla. Tunnistamme miten voimme suunnata elämämme siten, että voimme kehittää itseämme tehdä jotain hyvää -ei vain itsellemme- vaan myös muiden ihmisten hyväksi. Mitä voimme tarjota maailmalle.


Mikä kaikki olisi mahdollista, jos luotat ajatuksen voimaasi?

Mieti seuraavia elämän osa-alueita ja niihin liittyviä toiveitasi.


Persoonallisuus; Kuka, millainen ihminen haluaisit tässä maailmassa olla?


Suhteet; Minkä laatuisen suhteen toivoisit itsellesi? Kenet näet rinnallasi? Kumppani, ystävät, perhe?


Terveys; Mitä toivoisit terveydellesi?

Työ; Mikä on elämäntyösi, minkä lahjan voit maailmalle antaa, mikä työ tekee sinut onnelliseksi?

Raha ja finanssit; Mitä haet elämääsi kaikella sillä runsaudella joka sinulla on?


Elämänlaatu ja ympäristö; Miten ja missä haluaisit viettää elämääsi?

Usko ja henkisyys; Mihin sinä uskot ja mikä kaikki on elämässäsi mahdollista tästä saadun luottamuksen avulla?


Luovuus, intohimoisuus, seikkailu; Miten voit elää luovasti ja tuoda esille sisäisen lapsesi leikkisyyttä sekä sisäistä taiteellisuuttasi?

Miltä sinä ja elämäsi näyttävät 3, 5 tai 10 vuoden päästä?


Elämänvisioisi ei ole koskaan jäykkä ja pysyvä, vaan se näyttää sinulle suunnan ja potentiaalin, sen kaiken mikä voi olla mahdollista, kun vain uskot itseesi. Juuri tämä usko ja luottamuus meihin itseemme on se voima, joka aktivoi luomisvoimamme.


3 apuvälinettä avuksi vision tekemisessä ja vahvistamisessa


1. Meditointi; ole yhteydessä omaan sisimpääsi


Me ajattelemme päivittäin 60-80 tuhatta ajatusta, mutta emme yleensä edes huomaa, mitä me ajattelemme. Suurimmalla osalla ihmisistä ovat ajatukset negatiivisia ja ne toistuvat päivästä toiseen. Nämä ajatukset ohjaavat elämäämme ja alamme uskomaan omia ajatuksiamme. Sitä kuka me olemme, millainen ihminen me olemme, saamme olla, mitä osaamme ja mikä on meille mahdollista. Milloin viimeksi ajattelit „tyypillistä minulle, sellainenhan olen…“ ? Haluatko olla tämä ihminen?


Meditointi auttaa sinua keskeyttämään tämän ajatusten virran ja löytämään oma itsesi. Sinulla on sisimmässäsi niin paljon enemmän mahdollisuuksia ja rakkautta kuin ikinä voit kuvitellakaan. Meditointi tasapainoittaa mieltäsi ja antaa sinun nauttia elämästä tässä ja nyt.2. Unelmataulu/aarrekartta; näe tulevaisuus edessäsi


Sisimpämme ajattelee kuvien ja tunteiden avulla ja siksi unelmataulu on hyvä työkalu. Sen avulla tuot visiosi päivittäiseen elämääsi. Kuvien avulla autat alitajuntaasi ohjelmoitumaan juuri tähän toivomaasi suuntaan. Unelmataulusi muistuttaa sinua kaikesta siitä mitä toivot, ja siten voit tuntea ja elää sitä jo nyt tässä hetkessä. Älä kuitenkaan rajoita itseäsi liikaa yksityiskohdilla, vaan jätä mahdollisuus auki sille, että joku voisi tapahtua vielä paremmin kuin osaat tänään edes kuvitellakaan.


Tärkeätä on, ettet unohda unelmatauluasi valmistumisen jälkeen, vaan aktivoit niin usein kuin mahdollista sisälläsi iloa ja kiitollisuutta siitä, kuinka upea tulevaisuutesi onkaan. Kuvittele miltä sinusta tuntuu kun unelmasi on jo toteutunut ja nauti tästä tunteesta.


3. Affirmaatiot, käytä ajatuksen voimaa


Kun haluamme saavuttaa elämämme tavoitteita , on tärkeää että ajatuksemme ja siten energiamme säteilevät positiivisuutta. Affirmaatiot eli voimalauseet vahvistavat positiivisia ajatuksiamme. Esimerkkejä elämän eri osa-alueiden affirmaatioista.


„Olen rakastamisen arvoinen sellaisena kuin olen.“

„Kehoni on vahva, viisas ja paranee nopeasti.“

„Saan toteuttaa elämäntehtävääni parhaalla mahdollisella tavalla.“

„Luokseni virtaa paljon rahaa juuri nyt.“

„Luotan maailmankaikkeuden ohjaukseen.“

„Olen valmis luopumaan rajoittavista uskomuksistani.“


Toista affirmaatioitasi ääneen. Voit kirjoittaa ne myös paperille ja laittaa johonkin esille, missä ne usein näet. Erityisen hyvin nämä vaikuttavat kun olet rento, kuten nukkumaan käydessä tai juuri kun olet herännyt.


Aamuisin voit lisäksi vielä sanoa „Tästä tulee hyvä päivä“ ja iltaisin ennen nukkumaan käyntiä voit vielä todeta „Kiitos tästä päivästä“. Kiitollisuus vahvistaa positiivisia ajatuksiamme.


Olen valmistanut myös useisiin elämänalueisiin audioita, joissa on suuri määrä erilaisia eri teemoihin sopivia affirmaatioita. Nämä vahvistavat ja ohjaavat ajatusmaailmaasi huomaamattasi positiiviseen suuntaan. Voit tutustua niihin ja audioiden vaikutukseen www.onnenkuiskaus.fi/audiot.


Jos sinulla on kysyttävää tai toivot tukea elämääsi, ota minuun rohkeasti yhteyttä!


Ihanaa viikonalkua toivotellen❤️

PS. Jos tykkäsit tästä blogista, jaathan sitä eteenpäin, kiitos! ❤️

PS2. Ja tulethan mukaan meidän Instan ja Facen joukkoon;

Kirjoittelen päivittäin elämään, onnellisuuteen ja rakkauteen liittyvistä teemoista.
24 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page