top of page

Jos ajatukset muokkaavat elämäni, kuinka muokkaan ajatukseni?


Ajatuksillamme on uskomaton valta, ne vaikuttavat tunteisiimme, käyttäytymiseemme, siihen miten asiat ympärillämme meitä koskettavat… siis meidän koko elämäämme. Keskitymme huomaamaan vain sitä, mitä ajattelemme, ja siten ohjaamme itsemme tiedostamattamme toistuviin tilanteisiin.

Kuinka muutan ajatuksieni suunnan ja pääsen noidankehästä pois?


Voimme kuvitella, että elämämme koostuu monesta kauniista pienestä ajatuksesta. Jotta voimme muokata tämänhetkisiä vanhoja alitajuntamme tekemiä ajatuksia ja uskomuksia itsestämme ja tilanteestamme, meidän on luotava uusia hyviä ja positiivisia ajatuksia siitä, miten toivoisimme elämämme oikeasti olevan. Teoriassa se toimii näin: Kirjoitamme toivomistamme asioista uusia lauseita, ns. affirmaatioita, joita toistamme usein ja pidemmän aikaa. Yleensä vähintään viikkoja tai peräti kuukausia. Siten alitajuntamme alkaa tallettaa ja muokata elämäämme juuri sellaiseksi kuin uusissa ajatuksissamme ajattelemme. Kuullostaa helpolta, eikö vaan…? Tai ehkä sittenkään ei…???


Ensimmäinen haaste tässä metodissa on affirmaatioiden oikea muodostus. Niiden kirjoituksessa on huomioitava seuraavat seikat, jotta ne toimivat halutulla tavalla. Affirmaatioiden tulisi


  • olla positiivisesti rakennettuja ja myönteisiä

  • olla preesens-muodossa, eli tässä hetkessä (ei esim. „tulen pian terveeksi“ vaan „olen nyt terve“)

  • keskittyä ongelman ytimeen, eikä vain siihen mitä toivoisi olevan (mikä estää meitä oikeasti olemasta onnellinen, terve, rikas… tms?)


Lisäksi affirmaatiot tulisi toistaa positiivisella mielialalla ja meidän pitäisi myös sisäisesti USKOA siihen mitä sanomme… Sillä meidän tunteemme ovat tärkeä magneetti! Jos tunnemme lauseita sanoessamme samalla ahdistusta, pelkoa tai ärtyneisyyttä, eivät nämä positiiviset lauseet pysty vaikuttamaan. Emme usko niihin, koska meistä sillä hetkellä tuntuu negatiiviselta.

Ja ikävä kyllä tämä positiivisuus ja uskominen on nyt meille se kaikista hankalin paikka, jossa usein epäonnistumme! 😩


Mutta ei hätää, on olemassa ratkaisu.Uusi apuväline auttaa meitä muokkaamaan ajatuksemme


Olen elämäntaidon valmentaja ja tunnen audio-apuvälineen jo vuosien ajan Saksassa, missä tällä hetkellä asun. Huomasin sen kotimaassani puuttuvan ja koska olen kokenut sen käytön mahtavan vaikutuksen, päätin perustaa suomalaisen OnnenKuiskauksen. Audioissani käytän tekniikkaa, jolla voimme hieman „huijata“ tajuntaamme. Audioita kuuntelemalla voit muokata ajatusmaailmaasi ja tämä toimii oikeastaan todella yksinkertaisesti:


Audiotekniikan avulla kätken tekemäni affirmaatiot rentouttavan musiikin alle siten, ettei ihmiskorva niitä kuule, ja tämä on se ongelman ratkaisu. Ne aivan kuin „kuiskataan“ sinun korvaasi… (siksi nimemme OnnenKuiskaus!) Mielemme ei niitä kuule, joten se ei niitä myöskään pysty vastustamaan. Silti alitajuntamme ottaa ne vastaan! Uskomatonta, mutta se toimii. Useat tuhannet palautteet kertovat positiivisesta vaikutuksesta.Kuinka OnnenKuiskaus audiot on valmistettu?


Ensin mietin mitä kaikkia ongelmia ja uskomuksia meillä saattaa olla, jotka mahdollisesti estävät meitä saavuttamasta tätä kyseistä toivetta. Näistä ajatuksista muodostan positiivisia lauseita, jotka auttavat poistamaan estoni ja ajattelemaan kyseisistä asioista eri tavalla. Seuraavana teen lisäksi useita positiivisia lauseita siitä, miltä elämä näyttää ja tuntuu, kun olen saavuttanut tavoitteeni. Affirmaatioissani käytän paljon tärkeitä vahvisteita ("juuri nyt", "helposti", "kevyesti" yms.), sekä valitsen lempeät sanamuodot, jotka tuntuvat hyviltä ja helpoilta ottaa vastaan. Esim. EN sano: „olen rikas“ VAAN: „luokseni virtaa rahaa helposti juuri nyt“.


Kirjoitan lisäksi affirmaatioita useista eri näkökulmista katsottuna, jotta katan varmasti tämän teeman täydellisesti. Luen affirmaatiot positiivisella energialla hymyillen, mikä on hyvälle vaikutukselle myös todella tärkeää.


Näin ollen jokaiseen teemaan/audioon muodostuu vähintään 50 positiivista affirmaatiota, jotka toistuvat audiolla useaan kertaan!


Audioiden käyttö on helppoa. Voimme rentoutua ja antaa musiikin soida taustalla kun touhuamme kotona tai istumme autossa. Alitajuntamme ottaa audioon kätketyt uudet positiiviset ajatukset vastaan ja ajan kanssa nämä muokkaavat elämämme niiden mukaiseksi. Hyvä ja luottavainen mieli parantavat audioiden vaikutusta. Luota siis ajatuksen voimaan!


Jos haluat ensin vain testata niiden vaikutusta maksutta, niin lataa ensin ilmainen audio vastustuskyvyn lisäämiseen kotisivuillamme: http://onnenkuiskaus.fi/audiovastustuskyky


Tilaa myös viikkokirjeemme, siinä kerromme uutuuksista, tarjouksista, arvonnoista sekä erilaisista elämään ja ajatuksiin liittyvistä teemoista.


Aurinkoista ja kaunista viikkoa toivotellen ❤️PS. Jos tykkäsit tästä blogista, jaathan sitä eteenpäin, kiitos! ❤️

PS2. Ja tulethan mukaan meidän Instan ja Facen joukkoon!


146 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page