top of page

Miksi elämä on joskus vaikeaa? Nämä 7 asiaa vahvistavat luottamustasi.


Joissakin tilanteissa elämä tuntuu meistä vaikeammalta kun muulloin. Ahdistaa ja tuntuu siltä, että kaikki kaatuu päälle, emmekä näe pienintäkään valon pilkahdusta tunnelin päässä. Jos luottamus elämään horjuu, tunnemme olomme heikoksi ja ongelmat ympärillämme suureksi.


miksi elämä on niin vaikeaa


Luottamus elämään kannattelee meitä yli kaikkien kriisien


Jotta elämämme tuntuu turvalliselta ja tasapainoiselta, on tärkeää että tunnemme syvää luottamusta sisimmässämme. Meillä on silloin vahva tunne siitä, että kaikki on oikeastaan jo nyt hyvin, tai kaikki tulee varmasti pian olemaan hyvin.


…että me itse tai läheisemme ja ystävämme pysyvät terveinä tai parantuvat.

…että rahahuolemme ovat vain tämänhetkinen ongelma joka menee ohitse.

…että parisuhteellamme on vahva pohja ja se kestää pahemmatkin kriisit.

…että me löydämme elämämme suuren rakkauden, sitten kun on sille juuri oikea aika.

…että lapsemme selviävät hyvin ja itsenäisesti maailmassa, myös ilman meidän huolenpitoa.


Me uskomme ja luotamme siihen, että yksin tai läheisten avulla selviämme kaikista elämän tapahtumista. Tiedämme, että voimme itse vaikuttaa elämäämme, emmekä ole kohtalon riepoittelemana ja tuuliajolla.

Jo pelkästään tämä meidän sisäinen ajatuksemme ja tunteemme siitä, että kaikki on hyvin, vaikuttaa jo erittäin paljon. Kun luotamme siihen, että kaikki on hyvin, vapautamme energiaa kehossamme ja olemme pirteämpiä ja tasapainoisempia. Kehomme vastustuskyky on korkeampi ja paranemme nopeammin. Olomme on rauhallinen ja stressitasomme madaltuu huomattavasti. Onnentunteemme lisääntyy ja elämä tuntuu kevyemmältä ja helpommalta. Nukumme paremmin, mikä taas vaikuttaa kehon energiatason lisäämiseen sekä vahvistumiseen. Tunnemme olomme rennommaksi ja positiivisemmaksi. Olemme luovempia.Nämä 7 asiaa auttavat sinua vahvistamaan luottamustasi

  • Ole ymmärtäväinen itseäsi kohtaan. Älä yritä vähätellä tunteitasi ja painaa niitä pois, vaan hyväksy ne tunteet, mitä sinulla sillä hetkellä on. Kannusta itseäsi ja sano itsellesi rohkaisevia sanoja, sellaisia joita ystävällesi samassa tilanteessa sanoisit.


  • Muistele tilanteita, jotka olivat loppujen lopuksi positiivisia, vaikka ne ensin tuntuivatkin kohtalon iskulta. Missä kaikessa olet vaikeuksista huolimatta hienosti onnistunut? Oliko asioita, joissa ensin pelkäsit epäonnistuvasi, mutta kaikki menikin hyvin? Ole ylpeä siitä, miten olet useissa haastavissakin tilanteissa onnistunut. Ymmärrä, ettemme aina voi onnistua. Elämä saattaa välillä olla myös hieman hankalaa, jotta voimme oppia uusia asioita ja kehittyä ihmisenä.


  • Onko ystävissäsi, perheessäsi tai julkisuudessa ihmisiä, jotka ovat vaativissa tilanteissa hienosti selvinneet? Katso miten he sen tekivät tai juttele heidän kanssaan. Kulje sinun omaa polkuasi, sitä mikä sinusta tuntuu hyvältä.


  • Vältä ihmisiä, jotka näkevät asiat huonossa valossa ja dramatisoivat asioita. Etsi ympärillesi iloisia ja positiivisia ihmisiä, jotka kannustavat toinen toisiaan.


  • Jos sairastut, hyväksy se sillä hetkellä. Ajattele vain mielessäsi, että se menee myös ohi. Mieti, onko tällä sairaudella ehkä jokin syy, miksi se on sinut „pysäyttänyt“. Onko sisimmälläsi ehkä jotain, mitä se haluaa sinun elämässäsi muuttavan? Esimerkiksi murtunut jalka voi meidät pysäyttää, koska emme muuten ole rauhoittuneet lepäämään, vaan olemme olleet ainaisessa liikkeessä ilman kehon ja mielen lepotaukoja. Joskus sairaudet pakottavat meidät pysähtymään ja miettimään elämäämme, koska olemme eksyneet omalta polultamme, kauas siitä mitä me oikeastaan sisimmässämme toivomme.


  • Tee positiivisia ja luottavaisia ajatuksia. Kaikelle mitä tapahtuukin on ratkaisu. Emme sitä vain aina heti pysty näkemään selkeästi.


  • Ole itse aktiivinen, ota elämän ohjat käsiisi ja unohda marttyyrin rooli. Olemme itse vastuussa siitä, mitä ja minkälaisia valintoja päivittäin teemme.


Kuinka ajatuksemme vaikuttavat?


Meidän ajatusmaailmamme vaikuttaa todella paljon siihen, miten koemme elämän ja maailman ympärillämme. Usein meillä saattaa olla lapsuuden ajoilta negatiivisia uskomuksia ja tunnelukkoja, jotka meidän luottamustamme horjuttavat. Hyvin valituilla affirmaatioilla voit muokata ajatuksiasi positiiviseen suuntaan ja siten lisätä luottamustasi elämääsi.


Yksi OnnenKuiskaus-audioistamme on tehty auttamaan sinua, jotta voit kevyellä tavalla saavuttaa luottavaisen ja tasapainoisen olon. Audion kuuntelu lisää luottamustasi siihen, että kaikki on hyvin, nyt ja tulevaisuudessa, että sinua tuetaan elämässäsi ja että elämä kantaa sinut myös läpi vastoinkäymisten. Tässä „KaikkiOnHyvin“-audiossa on yli 50 positiivista affirmaatiota kätkettynä, ja se tulee pian myyntiin. Tämä apuväline on hyvä tuki, kun haluat vahvan luottamuksen.


Tilaa viikkokirjeemme, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon nettikauppamme aukeamisesta. Viikkokirjeen lukijat saavat myös oman avajaistarjouksen! =)Aurinkoisia ja luottamuksen täytteisiä kevätterveisiä,
PS. Jos tykkäsit tästä postauksesta, jaathan sitä eteenpäin, kiitos! =)

PS2. Tule mukaan Instaan ja Facebookiin...


27 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

ความคิดเห็น


bottom of page