top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

IrtiKiusaamisenKahleista

e0008
29.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Toivotko, että olisit pidetty ja kuuluisit joukkoon?

Haluaisitko tuntea olosi turvalliseksi?

Toivotko, että kaikki hyväksyisivät sinut sellaisena kuin olet?

Haluaisitko herätä aamuisin hymyillen ja aloittaa päivän aivan ilman pelkoja?

Kaipaatko enemmän ilon, onnellisuuden ja keveyden tunnetta elämääsi?

Ajatella positiivisemmin ja huomata se kaikki ihana joka elämässäsi jo on?

Tämä on sinulle oikea audio!


Kiusaamisen kohteena oleminen tekee uskomattoman kipeää. Alat ehkä uskoa sitä, mitä sinusta sanotaan. Etkö todellakaan ole hyvä ja tykkäämisen arvoinen sellaisena kuin olet? Jatkuva jännittyneisyys ja pelko kasvattavat omia negatiivisia ajatuksia ja tästä syntyy noidankehä.

Jos pystyt vaihtamaan ajatuksesi positiiviseksi, se vaihtaa koko olemuksesi, eikä vedä enää negatiivisia asioita puoleensa. Tämä on vain lähes mahdotonta tilanteessa, jossa sinua lähes päivittäin kiusataan.

Audiota kuuntelemalla muutat ajatusmaailmasi helpolla tavalla. Vain alitajuntasi "kuulee" musiikin alle kätketyt positiivisia affirmaatiot ja usein toistettuna myös hyväksyy ne. Muutoksia tapahtuu tiedostamatta, ilman affirmaatioiden aktiivista hokemista ja toistamista, säännöllinen audion kuuntelu ja rentoutuminen riittää. Tämä muutos on uskomattoman positiivinen!

Audion kesto on 19 minuuttia ja se sisältää 72 erilaista affirmaatiota, jotka toistuvat useaan kertaan.

Luota ajatuksen voimaan ja lataa audio itsellesi nyt!

Tässä voit koekuunnella audiota:


100% Tyytyväisyystakuu:

Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page