top of page

FAQ

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
Kuuntele audion valmistuksesta ja kuinka se toimii

Kuinka käytän OnnenKuiskaus-Audioita?

Käyttö on helppoa. Voit kuunnella audioita päivän mittaan muiden töiden ohessa, autoa ajaessa, korvakuulokkeilla työmatkoillasi bussissa tai junassa, kotitöitä tehdessä taustamusiikkina tai öisin hiljaisella kun nukut.

Valitse sinulle aihealue joka tällä hetkellä tuntuu tärkeimmältä, maksimissa 2-3 audiota. VapaaMieli-audio poistaa vanhat uskomuksesi, jolloin voit aloittaa oman audiosi kunntelun saavuttaen nopeammin vielä parempia tuloksia.  

Audioita kannattaa kuunnella useita kertoja päivässä. Parhaan vaikutuksen saat kuunnellessa audioita rauhoittuen ja rentoutuen. Unen ja meditaation tapaisessa rauhallisessa olotilassa aivosi ottavat uudet affirmaatiot parhaiten vastaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kuuntelemalla kuunnella ja keskittyä audioon, vaan voit antaa tämän rauhallisen musiikin soida hiljaisena taustamusiikkina aivan milloin vain, vaikka tekisitkin jotain muuta. Audioiden lauseet ovat aina positiivisia, joten niistä ei ole vahinkoa muille perheenjäsenille. 

Muista juoda päivittäin paljon raikasta vettä. Meidän uskomuksiemme muuttaminen on kuin tekisimme detox-kuurin alitajunnallemme.

Autamme sinua parhaamme mukaan kaikissa ongelmatilanteissa. Luethan ensin kaikki kysymykset. Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, lähetä kysymyksesi meille tästä.

Voinko kuunnella samaan aikaan useita eri teemoja?

Valitse aluksi sinulle aihealue joka tällä hetkellä tuntuu tärkeimmältä. Suosittelemme kuuntelemaan 1-3 audioita kerrallaan ja aloittamaan VapaaMieli-audiolla jolla poistat vanhat uskomuksesi. Näin voit aloittaa oman audiosi kunntelun saavuttaen vielä parempia tuloksia nopeammin. Jos kuuntelet vain yhtä audioita kerrallaan on sen vaikutus selvästi tehokkaampi.    

Mitä kaikkea pystyn Audioilla muuttamaan?

Affirmaatioilla pystyt muuttamaan kaikkia elämän alueita, joihin alitajuntasi vaikuttavat. Me olemme valinneet tärkeimmiksi teemoiksi sellaisia, jotka auttavat sinua olemaan elämässäsi onnellinen ja tasapainoinen. 

Elämä ja onnellisuus  - rakkaus ja ihmissuhteet -  terveys ja nuorekkuus - vauraus ja menestys - sekä uskomuksien ja tunnelukkojen poisto.

 

Lisäämme jatkuvasti uusia audioita saatavillesi. Tilaamalla uutiskirjeemme saat tiedon uusista audioista ensimmäisten joukossa.   Yhteydenottolomakkeella voit lähettää meille omia ideoita tai toiveita. Me toteutamme eniten toivotut toiveet!

​Voit myös tilata kaikkien toiveidesi mukaisen Audio-Paketin. Erityisesti sinulle suunniteltua pakettia varten selvitämme tämän hetken tarpeesi 30 minuutin online-tapaamisessa. Toimitusaika tälle audiolle on 2-3 päivää. Lähetämme valmiin audion sinulle sähköpostitse. Hinta muodostuu tapauskohtaisesti. Voit myös tilata sinulle oman paketin. Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi.

Kuinka nopeasti saan tuloksia?

Jokainen ihminen on yksilöllinen ja omaa eri määrän erilaisia uskomuksia jo lapsuudesta saakka. Myös mahdolliset tunnelukot vaikuttavat tulosten saavuttamiseen. Alitajunnassa saattaa olla estoja kuten negatiivisia ajatuksia, murskaavia uskomuksia, pelkoja, epätoivoa tai huolia. Kun nämä kaikki ovat poistettu, voi aloittaa “puhtaalta pöydältä“ ja ohjelmoida alitajunnan huomattavasti nopeammin uudella positiivisella tavalla. 

Jos haluat nopeuttaa tavoitteiden saavuttamista, suosittelemme kuuntelemaan ensin "VapaaMieli" -audiota, jolla saat poistettua vanhoja uskomuksia. Aloittaessasi suoraan omalla teema-audiollasi voit mahdollisesti kokea kuuntelun vaikeaksi, tuntea päänsärkyä tai ärtymystä. Silloin on melko varmaa, että vanhat sitkeät uskomukset estävät edistystäsi. Ota viimeistään tuolloin VapaaMieli-audio käyttöösi, moni on kokenut sen todella hyväksi. 

Suurin osa ihmisistä saavuttaa toiveensa tai pääsee niiden lähelle 1-3 kuukauden välillä, kuunnellessaan audiota päivittäin. On myös henkilöitä, jotka tietyillä alueilla huomaavat positiivisia muutoksia jo ensimmäisen viikon jälkeen. Tulokset riippuvat teemasta, omasta suhtautumisesta, mahdollisista tunnelukoista, negatiivisista ajatuksista ja uskomuksista. 

Miksi minusta tuntuu siltä etten edisty ja on väsynyt olo?

Kuunnellessasi oikein paljon audioita, saatat saada "yliannostuksesta" väsynyttä oloa ja jopa päänsärkyä. Aivosi yrittävät työstää suuren määrän uusia ajatuksia ja avata uusia polkuja niitä varten. Vähennä tuolloin hieman kuunteluiden määrää ja lisää sitä taas myöhemmin portaittain, kun tunnet olosi paremmaksi. 

Muista myös  juoda päivittäin paljon raikasta vettä. Meidän uskomuksiemme muuttaminen on kuin tekisimme detox-kuurin alitajunnallemme. Nesteen puute saattaa aiheuttaa myös ärtymystä ja päänsärkyä.

Toinen mahdollinen syy on vanhat sitkeät uskomukset. Suosittelemme ehdottomasti ennen valitsemasi pääteeman kuuntelua käyttämään “Vapaa Mieli"-audiota, tämä poistaa vanhoja negatiivisia uskomuksia, jotka estävät uusien uskomusten vastaanottoa. Lähes meillä jokaisella on oikein vahvoja ja tiukkaan juurtuneita uskomuksia, joita kannamme lapsuudesta saakka. Tämän audion avulla voit ensin puhdistaa pöydän, jolle sitten valitsemaasi audiota kuuntelemalla katat kauniisti omat uudet ajatuksesi toiveittesi mukaan.

Ovatko OnnenKuiskaus-audiot luotettavia ja laadukkaita?

Teemme audioita ensimmäisinä suomalaisina. Audiomme ovat ainutlaatuisia ja valmistettu laadukkaasti moderneilla laitteilla. Luemme kaikki tekstit itse selkeästi rauhallisella ja miellyttävällä äänellä sekä positiivisella energialla. ​

Affirmaatiomme  ovat huolella ja ammattitaidolla valitut. Affirmaatioiden sanavalinta on erittäin tärkeätä, jotta haluttu vaikutus voidaan saavuttaa. Käytämme jokaisessa audiossa suurta määrää affirmaatioita (vähintään 40-50), jotta katamme kaikki tähän alueeseen liittyvät näkökulmat ja ajattelutavat. Nämä affirmaatiot yhdessä rakentavat palapelin lailla toivotun ajatusmaailman juuri tähän valittuun teemaan. 

 

Työskentelen Life Coachina ja tunnen jo pitkään oikein valittujen affirmaatioiden uskomattoman postitiivisen vaikutuksen. Nyt tällä uudella metodilla niiden vaikutuksen saa moninkertaistettua ja nopeutettua.

Vaikuttavatko OnnenKuiskaus-audiot varmasti?

Emme ymmärrettävästi voi taata että audiot vaikuttavat kaikilla täydellisesti, koska jokainen ihminen on yksilöllinen ja kantaa mukanaan erilaisia negatiivisia uskomuksia ja tunnelukkoja usein jo lapsuudesta asti. Usein kannamme sisällämme jopa edellisten sukupolvien uskomuksia jotka olemme perineet. Silloin voi tarvita erittäin pitkiäkin aikoja, että kaikki vanhat uskomukset sekä tunnelukot saa poistettua ja vaihdettua positiivisiin ajatuksiin. Emme voi vaikuttaa asiakkaidemme säännölliseen kuunteluun tai muihin sivutekijöihiin, jotka vaikutusta ehkä estävät. 

Toivomme, että sinulla on tarpeeksi malttia, koska joskus tarvitaan viikkojen tai jopa kuukausien kuuntelua. Mitä useammin kuuntelet, sen nopeammin audiot vaikuttavat. Jokaisen olosuhteet ovat myös erilaiset. Voimme kokemuksesta kertoa, että useat ihmiset ovat saaneet hyviä tuloksia näillä “hiljaisilla viesteillä“ ja olemme itse todella vakuuttuneita niiden positiivisesta vaikutuksesta elämässämme.

Kuinka OnnenKuiskaus-audiot teknisesti toimivat?

Audioiden idea ja tekniikka on kotoisin USA:sta. Se kehitettiin avaruustekniikan parissa, jossa tutkittiin oppimistekniikoita ja keinotekoista älyä. Normaali puheääni liikkuu tasoilla 1000 ja 4000 Hz ja ihminen pystyy kuulemaan myös matalampia ääniä 25 Hz saakka. Nämä hiljaiset alitajunnan viestit ovat hieman kuulorajan yläpuolella. Pienet lapset ja eläimet voivat kuulla korkeampia taajuuksia. Vaikka emme tiedostavasti kuule aikuisena näitä puhuttuja viestejä, alitajuntamme pystyy ottamaan ne silti vastaan. Mutta ainoastaan, jos ne ovat tehty ammattimaisesti. Taidolla valituilla positiivisilla affirmaatioilla voi siten "kuiskaten" ohjelmoida alitajunnan uudestaan omien toiveiden mukaisesti. Saksassa tällaiset audiot ovat olleet käytössä jo vuosia ja tuhannet palautteet kertovat niiden positiivisista vaikutuksista.

Kuuntele audion valmistuksesta ja kuinka se toimii
kuinka käytän...
voinko kuunnella...
mitä kaikkea...
kuinka nopeasti
ovatko onnenkuiskaus
vaikuttavatko onnenk...
kuinka onnenk...
miksi minusta...
kysymykset

Kiitos tilauksesta!

bottom of page