top of page
Apfelbäckchen-Fotografie-49.jpg

TARINANI

Hei, olen Taru Tuulia,

Life Coach ja jooga-ohjaaja.

 

Elämän haasteet ja kriisit kuten ero sekä paha allergia, joka pakotti loppuvaiheessa minut myymään yritykseni, herättivät minut etsimään elämän todellista tarkoitusta ja sen onnenlähdettä. Vuosia sitä ennen olin jo mietiskellyt, miksi en ollut onnellinen, vaikka kaikki elämän raamit olivat kohtalaisesti kohdallaan. Mikään ei ollut huippuhyvää, mutta olemmehan usein keskinkertaisuuteen tyytyväisiä. Minä en ollut. Ja olin pettynyt itseeni, koska en osannut olla tyytyväinen, vaikka minulta sitä odotettiin.

 

Kriisit pakottivat minut polvilleen ja luin suuret määrät kirjallisuutta kaikesta henkiseen elämään liittyvästä. Useiden vuosien jälkeen, lukuisien kirjojen ja kurssien jälkeen ymmärsin sen. Löysin itseni ja onnenlähteeni. Ymmärsin myös sen, että elämäntehtäväni on auttaa toisia ihmisiä olemaan myös onnellisia ja nauttimaan elämästä. Elämäntaidonvalmentajana tunnen oloni vihdoinkin tasapainoiseksi. Tänään olen kiitollinen kaikille kriiseille jotka minua tähän johdattivat. 

 

Kaiken tämän opin tahdon jakaa sinun kanssasi, se on kuin oikopolku onneen. Käsissäni on useita apuvälineitä, jotka olen parhaimmaksi todennut ja voin valmennuksissani yksilöllisesti käyttää. Olen huomannut, että mahtavin muutoksen voimavaramme on omissa ajatuksissamme, siksi omistin tämän kotisivuni myös tärkeimmälle apuvälineelleni. Näillä itse valmistamillani OnnenKuiskaus-audioilla olen saavuttanut suurimmat muutokset nopeimmalla ja helpoimmalla tavalla. Käy tutustumassa!

 

IMG_1960.jpeg

Taru

Life Coach (SGD, Saksa)

Spiritueller Berater -Henkinen valmentaja (Impulse, Saksa)

Jooga ohjaaja

(Akademie für Sport und Gesundheit, Saksa)

Tuotantotalousinsinööri (Suomi)

bottom of page