top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

TUNNELUKKOJEN AVAUS

Tunnelukot ovat lapsuutemme ja nuoruutemme aikana talletettuja ajatusmalleja, jotka saavat meidät automaattisesti tuntemaan, ajattelemaan, kokemaan ja reagoimaan tietyllä tavalla. Tunnelukot vaikuttavat useaan osa-alueeseen elämässä; parisuhteeseen, perheeseen, ihmissuhteisiin, työelämään, elämänasenteeseen, vaurauteen...

Kun tunnelukot aukeavat, ymmärrämme paremmin mitä haluamme ja pystymme näyttämään ja hallitsemaan tunteitamme. Näemme elämän positiivisemmassa valossa ja voimme nautti elämän ilosta tässä ja nyt. Elämämme ja ihmissuhteemme tasapainoittuvat ja rakentuvat terveelle, tukevalle pohjalle.

LUE LISÄÄ TUNNELUKOISTA (avautuu uudessa välilehdessä)

RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page