top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

RikkausJaVauraus

rik031
33.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Toivotko sinulle vapautta olla rikas?

Tuntea kuinka sinulla on mahdollisuus tehdä mitä haluat?
Haluatko elämääsi helppoutta, jota rikkaus tuo?
Rikkauteen ja vaurauteen liittyy paljon negatiivisia uskomuksia, joita on vaikea itse poistaa. Henkilökohtaiset uskomukset, jotka olemme joko lapsuudessamme omaksuneet tai vanhemmiltamme perineet usein heikentävät tai estävät rikastumistamme. Ajatuksemme vaikuttavat siis negatiivisesti mahdollisuuksiimme tulla rikkaaksi. Voi myös olla että sisimmässämme jopa pelkäämme tätä ja tiedostamattamme estämme rahan tulon ja sen pysymisen luonamme. Ei ole helppoa löytää ja muuttaa näitä vanhoja uskomuksia, jotta olisimme vapaita ottamaan uudet positiiviset vastaan.
Audiota kuuntelemalla muutat ajatusmaailmasi tähän liittyen helpolla tavalla. Vain alitajuntasi "kuulee" musiikin alle kätketyt positiiviset affirmaatiot ja usein toistettuna myös hyväksyy ne. Muutoksia tapahtuu tiedostamattamme, ilman affirmaatioiden aktiivista hokemista ja toistamista. Säännöllinen audion kuuntelu ja rentoutuminen riittää.
Audion kesto on 19 minuuttia ja se sisältää 88 erilaista affirmaatiota, jotka toistuvat useaan kertaan aivan huomaamattasi rentouttavan musiikin alla.
Luota ajatuksen voimaan ja lataa audio itsellesi nyt!

Tässä voit koekuunnella audiota:

*100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page