top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

VapaaMieli

vap081
9.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Elämämme aikana olemme keränneet suuren määrän erilaisia uskomuksia, jotka meitä tiellämme ohjaavat. Usein nämä uskomukset ovat tallentuneet jo varhaisessa lapsuudessa, emmekä niitä edes itse tiedosta.

Vapauta mielesi ja valitse itse elämällesi uusi suunta tämän audion avulla. Audio muuttaa sinun negatiiviset uskomuksesi positiivisiksi ja antaa alitajunnallesi mahdollisuuden ottaa uusia positiivisia uskomuksia vastaan. Juuri niitä, mitä sinä haluat.

Tämä on sinulle tärkeä aloitusnauha, jota kuuntelemalla aivan kuin puhdistaisit pöydän, ja voit sitten aloittaa rakentamaan tyhjältä pöydältä elämääsi uudelleen. Paras vaikutus on kun kuuntelet tätä vähintään muutaman päivän. Tämän nauhan jälkeen voit valita itsellesi uusia audioita kohti uutta ihanaa elämääsi!


*100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page