top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

ParasVastustuskyky

ter043
9.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Haluatko parantaa vastustuskykyäsi? Nyt Korona-ajalla tarjoushinta!

Haluatko pysyä terveenä vaikka ympärillä sairastellaan flunssaa tai koronaa?
Tämä audio auttaa sinua lisäämään vastustuskykyäsi viruksia ja bakteereja vastaan. Säännöllisellä kuuntelulla on positiivinen vaikutus sinun koko immuunijärjestelmään. On tunnettua, että varsinkin stressi ja pelko alentavat vastustuskykyä.

Tämän audion avulla pystyt muokkaamaan ajatusmaailmasi rennommaksi ja luottavaisemmaksi, sekä uskomaan sinun oman kehosi vahvuuteen. Näin kehosi vahvistuu päivä päivältä, pysyy terveenä ja tunnet olosi luottavaiseksi ja tasapainoiseksi.

Audiota kuuntelemalla muutat ajatusmaailmasi tähän liittyen helpolla tavalla. Vain alitajuntasi "kuulee" musiikin alle kätketyt positiiviset affirmaatiot ja usein toistettuna myös hyväksyy ne. Muutoksia tapahtuu tiedostamattamme, ilman affirmaatioiden aktiivista hokemista ja toistamista. Säännöllinen audion kuuntelu ja rentoutuminen riittää.
Audion kesto on 18 minuuttia ja se sisältää 73 erilaista affirmaatiota, jotka musiikin aikana toistuvat huomaamattasi useaan kertaan.
Luota ajatuksen voimaan ja lataa audio itsellesi nyt!

Tässä voit koekuunnella audiota;


*100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page