top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

OlenTerve

ter041
29.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Luja usko omaan parantumiseen on yksi tärkeimmistä lääkkeistä elämässämme.

Toivotko sinä, että voisit olla kaikin puolin terve?

Tällä audiolla keskityt ajattelemaan itsesi terveeksi ja vahvistat kehosi itseparantamisvoimia.

Positiivinen ajattelumalli ja luottamus siihen, että olemme terveitä tai paranemme mahdollisista sairauksista nopeasti, vaikuttaa huomattavasti terveyteemme ja jopa elinikäämme.

Rutgerin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa selvisi, että oman terveydentilansa negatiivisesti näkevä elää jopa kymmenen vuotta lyhyemmän elämän kuin ihminen, joka kokee olevansa terve.

Hyvä esimerkki ajatuksen voimasta on niin sanottu Placebo-efekti. Placebo syntyy niin, että luulet saavasi jotain lääkettä tiettyyn vaivaan, vaikka oikeastaan saamasi pilleri on tehoton. Vain koska uskot saavasi lääkettä uskot parantuvasi ja keho alkaa tervehtyä. Alat siis käyttäytyä ajatusten mukaisesti ja keho alkaa tuottamaan hyviä kemikaaleja huonojen sijaan. Aivot saavat tietyn ajatuksen ja sen perusteella ne ohjaavat kehomme toimintaa. Kehomme ei erota mielikuvitusta todesta, joten se reagoi samalla tavalla kuin saisi oikeaa lääkettä.

Huomioithan, ettemme saa emmekä pysty lupaamaan sairauksien parantumista pelkän audion avulla. Useat kokemukset kertovat sen vahvasta positiivisesta vaikutuksesta, mutta ei ole takuu siihen. Audioitten kuuntelu ei ole siis vaihtoehto lääkärille ja lääkkeille, vaan se tukee kehon itseparantamisvoimia.

Audiota kuuntelemalla muutat ajatusmaailmasi helpolla tavalla. Vain alitajuntasi "kuulee" musiikin alle kätketyt positiivisia affirmaatiot ja usein toistettuna myös hyväksyy ne. Muutoksia tapahtuu tiedostamattamme, ilman affirmaatioiden aktiivista hokemista ja toistamista. Säännöllinen audion kuuntelu ja rentoutuminen riittää.

Audion kesto on 23 minuuttia ja se sisältää 68 erilaista affirmaatiota, jotka musiikin aikana toistuvat huomaamattasi useaan kertaan.

Luota ajatuksen voimaan ja lataa audio itsellesi nyt!

Tässä voit koekuunnella audiota:

*100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page