top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

VauvaToive

e0004
33.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kaipaatko vauvaa elämääsi ja toivot, että voisit olla positiivinen sekä luottavainen vaikka toimitus kestääkin?

Haluaisitko olla rento sekä onnellinen ja vain ottaa tämä lahja vastaan?

Haluatko tuntea syvää luottamusta siihen, että kaikki on hyvin?

Tämä audio on juuri oikea sinulle!

Jos lapsen odotus kestää kauan, se vaikuttaa huomattavasti ajatusmaailmaamme. Alkuun on helppoa olla luottavainen, mutta jos kuluukin vuosia, eikä mitään tapahdu, se alkaa musertaa luottamustamme. Ja kun luottamus heikentyy, alkavat pelot saamaan valtaa ajatuksissamme. Meille kerrotaan ehkä myös, että lapsen saanti olisi (lähes) mahdotonta. (Minulle se sanottiin ja silti kun tuli "oikea aika" sain lapsen aivan yllättäin, ilman mitään "hoitoja". Olin vain luottavainen, positiivinen ja onnellinen. Kaikki ne negatiiviset ajatukset, jotka yritämme painaa pois, kasvavat vain enemmän. Se mitä tunnemme ja ajattelemme vetää puoleensa sitä samaa... Syntyy noidankehä.

Syynä pelkoihimme ovat omat negatiiviset ajatuksemme. Tämän hetkiset, mutta usein myös ajatukset itsestämme sekä uskomukset jotka ovat tallettuneet meihin jo lapsuudessamme. Voi olla, että olemme "perineet" uskomuksia äideiltämme. On vaikea muuntaa näitä uskomuksia, jotka olemme tottuneet kuulemaan ja ajattelemaan jo lähes koko elämämme.

Audiota kuuntelemalla muutat ajatusmaailmasi helpolla tavalla. Vain alitajuntasi "kuulee" musiikin alle kätketyt positiivisia affirmaatiot ja usein toistettuna myös hyväksyy ne. Muutoksia tapahtuu tiedostamattamme, ilman affirmaatioiden aktiivista hokemista ja toistamista. Säännöllinen audion kuuntelu ja rentoutuminen riittää.

Audion kesto on 20 minuuttia ja se sisältää 74 erilaista affirmaatiota, jotka musiikin aikana toistuvat useaan kertaan.

Luota ajatuksen voimaan ja lataa audio itsellesi nyt!

Tässä voit koekuunnella audiota:

*100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page