top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

ItseLuottamus

e0007
29.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Haluatko uskoa ja luottaa omiin taitoihisi ja kykyihisi?

Uskoa vahvasti, että selviydyt hyvin kaikesta mihin ryhdyt?

Että olet hyvä juuri sellaisena kuin olet?

Tuntea olosi varmaksi kun esität asioita toisille ihmisille?

Kaipaatko arvostusta kanssaihmisiltäsi?

Toivotko, että osaat olla kiitollinen kaikista onnistumisistasi, mutta myös hyväksyä sen, että välillä voit myös epäonnistua?

Haluatko vapautua vertailusta toisiin ihmisiin?

Tämä on sinulle oikea audio!


Itseluottamuksen puute vaikuttaa lähes kaikkeen elämässämme. Emme uskalla elää elämäämme siten, kuin itse asiassa sisimmässämme toivoisimme, koska pelkäämme sitä, mitä toiset meistä ajattelevat. Yritämme usein olla samanlaisia kuin muut, jotta emme erottuisi joukosta. Olemme epävarmoja, koska pelkäämme tekevämme virheitä, tai toisten ihmisten meitä paheksuvan.

Syynä tähän ovat omat negatiiviset ajatuksemme itsestämme, uskomukset jotka ovat pääsääntöisesti tallettuneet meihin jo lapsuudessamme. On vaikea muuntaa näitä uskomuksia, jotka olemme tottuneet kuulemaan ja ajattelemaan jo lähes koko elämämme.

Audiota kuuntelemalla muutat ajatusmaailmasi helpolla tavalla. Vain alitajuntasi "kuulee" musiikin alle kätketyt positiivisia affirmaatiot ja usein toistettuna myös hyväksyy ne. Muutoksia tapahtuu tiedostamattamme, ilman affirmaatioiden aktiivista hokemista ja toistamista. Säännöllinen audion kuuntelu ja rentoutuminen riittää.

Audion kesto on 21 minuuttia ja se sisältää 66 erilaista affirmaatiota, jotka musiikin aikana toistuvat huomaamattasi useaan kertaan.

Luota ajatuksen voimaan ja lataa audio itsellesi nyt!

Tässä voit koekuunnella audiota:

*100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page