top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

KaikkiOnHyvin

e0001
23.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Haluaisitko luottaa siihen, että kaikki on hyvin, nyt ja tulevaisuudessa?

Kaipaatko luottamusta siihen, että sinua aina tuetaan elämässäsi ja että elämä kantaa sinut myös läpi vastoinkäymisten?

Toivotko, että tunnet olevasi aivan turvassa?

Onko lapsellasi pelkoja?

Lapset usein saattavat peilata vanhempiensa omia pelkoja. Kun nämä ovat parantuneet, myös lapsien pelot pystyvät poistumaan.

Tämä on sinulle oikea audio!

Turvallisuuden tunteen puuttuminen vaikuttaa lähes kaikkeen elämässämme. Pelkäämme ehkä yksinoloa tai jätetyksi tulemista, työpaikan menetystä tai mahdollisia sairauksia. Maailmalla tapahtuvat levottomuudet synkistävät mieltämme. Jatkuva epävarmuus useista asioista horjuttaa tasapainoamme ja heikentää itsevarmuuttamme. Tämä taas saa meidät vielä pelokkaammaksi.

Syynä tähän kierteeseen ovat omat negatiiviset ajatuksemme, uskomukset jotka ovat pääsääntöisesti tallettuneet meihin jo lapsuudessamme. On vaikea muuntaa näitä uskomuksia, jotka olemme tottuneet kuulemaan ja ajattelemaan jo lähes koko elämämme.

Audiota kuuntelemalla muutat ajatusmaailmasi helpolla tavalla. Vain alitajuntasi "kuulee" musiikin alle kätketyt positiivisia affirmaatiot ja usein toistettuna myös hyväksyy ne. Muutoksia tapahtuu tiedostamattamme, ilman affirmaatioiden aktiivista hokemista ja toistamista. Säännöllinen audion kuuntelu ja rentoutuminen riittää.

Audion kesto on 17 minuuttia ja se sisältää 64 erilaista affirmaatiota, jotka musiikin aikana toistuvat huomaamattasi useaan kertaan.

Luota ajatuksen voimaan ja lataa audio itsellesi nyt!

Tässä voit koekuunnella audiota:

*100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page