top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

SielunKumppani

ra0021
33.00€
In stock
1
Product Details

Lähes kaikki haaveilevat sielunkumppanin löytämisestä. Olemme usein jo lukeneet niistä onnellisista jotka ovat hänet kohdanneet.

Sielunkumppania ei voi "etsiä", sielut kohtaavat toisensa kun on tullut oikea aika sille. Mutta voit avautua ottamaan tämän lahjan vastaan. Kertoa ajatuksissasi universumille toiveestasi tavata sielunkumppanisi. Näin toiveesi manifestaantuu ja toteutuu. Tämä audio vahvistaa myös yhteyttänne, jos olet tällä hetkellä erossa sielunkumppanistasi.

Audioon on kätketty musiikin alle yli 80 erilaista affirmaatiota, joissa ajatusmaailmasi muokkaantuu huomaamattasi luottamaan siihen, että sinulla on jo nyt jossain päin maailmaa olemassa sielunkumppani, joka tuntee tällä hetkellä sinun ainutlaatuisen värähtelysi ja on jo matkalla luoksesi. Saavutat syvän luottamuksen siitä, että olet nyt avoinna ja valmis ottamaan hänet vastaan. Siten pystyt vihdoinkin päästämään irti etsimismooduksestasi, rentoudut ja voit ottaa tämän lahjan vastaan.

Audion kuuntelun tavoitteena on myös, että tunnistat oman rakkautesi, rakastat itseäsi sellaisena kuin olet, ja olet jo nyt tällä hetkellä onnellinen ja tasapainoinen (myös ilman häntä!). Kun tunnet tätä rakkautta sisimmässäsi, vahvistat vetovoimaisuuttasi. Sielunkumppanuuden tavoitteena ei ole tuoda sinulle rakkautta, jota sinussa ei olisi, vaan herättää sinussa itsessäsi sinun omat suuret pyyteettömän rakkauden voimasi. Tasapainoissa suhteessa, jossa molemmat rakastavat myös itseään, sielunkumppanien suhde moninkertaistaa kaiken rakkauden tunteen heidän välillään.

Audion affirmaatioiden avulla saavutat sisimmässäsi tasapainoisuuden ja pystyt rentoutumaan ja luottamaan siihen, että kaikki on hyvin. Että kohtaat sielunkumppanisi tai jos olette välillä erossa, te tapaatte uudestaan, kun on tullut sille oikea aika ja kun olet tähän valmis.

Lataa audio nyt ja aloita uuden onnellisen rakkaudentäyteisen elämän luonti!

Audiota kuuntelemalla muutat ajatusmaailmasi tästä teemasta helpommin. Vain alitajuntasi "kuulee" musiikin alle kätketyt positiivisia affirmaatiot ja usein toistettuna myös hyväksyy ne. Muutoksia tapahtuu tiedostamatta, ilman aktiivista hokemista ja toistamista, säännöllinen audion kuuntelu ja rentoutuminen riittää.

Audion kesto on 22 minuuttia ja se sisältää 89 erilaista affirmaatiota, jotka toistuvat useaan kertaan aivan huomaamattasi rentouttavan musiikin alla.

Luota ajatuksen voimaan ja lataa audio itsellesi nyt!

Tässä voit koekuunnella audiota:

*100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!

Save this product for later
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page