top of page
OnnenKuiskaus-audio
Yoga by the Ocean
Family at a Beach
takuu-2.png

MIKÄ ON SINUN TEEMASI JOHON HALUAT MUUTOKSEN?

Jokaisen audion pituus on 18-24 minuuttia (riippuen affirmaatioiden määrästä). Rentouttavan musiikin alle on kätketty vähintään 50 erilaista useaan kertaan toistettua positiivista affirmaatiota. Voit koekuunnella 30 s ajan.  

100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos! 

ParisuhdeOnni

ra0020
33.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Toivotko parisuhteellesi parannusta?

Kaipaatko syvempää rakkautta, harmoonisuutta, kevyttä kanssakäymistä mutta myös intohimoa?

Toivotko että kumppanisi kohtelisi sinua rakastavammin?

Haluaisitko, että tunteenne toisianne kohtaan vahvistuisivat?

Toivotko, että ymmärrätte tarpeitanne paremmin?

Tämä on sinulle juuri oikea audio!


Tämän audion affirmaatiot keskittyvät muuntamaan ajatusmaailmasi siten, että ensin sinä tunnet tämän kaiken onnen parisuhteessasi ilman mitään vaatimuksia kumppania kohtaan.

Me olemme kuin magneetteja ja vedämme puoleemme sitä, mitä itse olemme ja ajattelemme. Kun sinä itse ensin rakastat kumppaniasi pyyteettömästi ja keskityt kaikkeen siihen hyvään mitä suhteessanne jo on (ensin vain ajatuksissasi), kumppanisi reagoi automaattisesti samoin.

Tulet hämmästymään miten upeasti se toimii!

Ei ole aina helppoa muuttaa negatiivisia ajatuksia positiiviseksi, varsinkin jos suhde turhauttaa ja kumppani ärsyttää. Siksi tämä audio on loistava apu päästä ulos tästä noidankehästä.

Audiota kuuntelemalla muutat ajatusmaailmasi tästä teemasta helposti. Vain alitajuntasi "kuulee" musiikin alle kätketyt positiivisia affirmaatiot ja usein toistettuna myös hyväksyy ne. Muutoksia tapahtuu tiedostamattasi, ilman aktiivista hokemista ja toistamista, säännöllinen audion kuuntelu ja rentoutuminen riittää.

Audion kesto on 17 minuuttia ja se sisältää 84 onnelliseen parisuhteeseen liittyvää affirmaatiota, jotka toistuvat huomaamattasi rentouttavan musiikin alla useaan kertaan.

Lataa audio itsellesi nyt ja ota ensimmäinen askel kohti uutta elämääsi!

Tässä voit koekuunnella audiota:

*100% Tyytyväisyystakuu: Jos kahden viikon kuuntelun jälkeen olet tyytymätön etkä ole havainnut mitään positiivisia muutoksia olossasi tai tuntemuksissasi, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tähän on ainoastaan audion säännöllinen ohjeiden mukainen kuuntelu. Kirjoita silloin meille ja kerro tapauksestasi. Kiitos!

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
RAKKAUS
ELÄMÄ
TERVEYS
RIKKAUS
TUNNELUKOT
bottom of page