top of page
  • Writer's pictureTaru

Voiko onnellisuuden oppia?

Me olemme kaikki täällä, jotta voimme elää, rakastaa, oppia ja iloita. Useimmat unohtavat oppimisen. En puhu nyt koulusta, siellä opimme lukemaan, kirjoittamaan ja laskemaan. Siellä opimme ulkoa mitä sotia milloinkin on sodittu, kuinka monta ihmistä asuu Lontoossa ja kuinka pitkä on Amazon-joki. Mutta mitä emme oppineet, on se, kuinka elämme onnellisina.Elämä on kovin maltillinen kanssamme, mutta jo emme millään halua ottaa elämään liittyviä oppeja vastaan, se järjestää kyllä „tukiopetusta“. Niin kauan kierrät ongelmiesi kanssa, kunnes ymmärrät, kuinka sen ongelman ratkaiset. Niin kauan sinulle tapahtuu tiettyjä asioita, kunnes ymmärrät katsoa niitä hieman perusteellisemmin. Kunnes osaat nähdä, mikä niiden takana oikeasti on.


Elämä ei halua mitään muuta kuin auttaa sinua, parantaa sinut, mutta usein se ikävä kyllä tapahtuu kivun ja sairauksien kautta. Sinä kun voit aina valita, valitsetko ilon vai kivun tien. Jos et ole huomannut valita aiemmin oppimisen tietä, vaikka elämä on antanut sinulle pieniä vinkkejä matkan varrella… sillä ei ole ollut enää mitään muuta vaihtoehtoa, kuin johtaa sinut kivun tielle. Se voi olla fyysistä kipua sairauksien kautta tai sydänsärkyä, kun ihmissuhteet eivät toimi toivomallasi tavalla. Vasta tämä usein "herättää" miettimään elämää ja sen tarkoitusta. Sitä, oletko oikeasti onnellinen.


Kaikella on aina tarkoituksensa, ja se paikka missä juuri nyt olet, on myös oikea paikka, jotta voit oppia sen, mitä elämä sinulle haluaa näyttää. Ymmärrä se, että jokainen vaikeus on oikeastaan naamioitunut mahdollisuus. Yritä nähdä sen taakse…

Onnellisuus ei ole mikään sattuma, se on seuraamus mahdollisuuksien huomaamista, kuulemista, ajattelemista ja puhumista.


Ei ole mitään väliä siis missä tällä hetkellä olet. Tärkeintä on se, mihin haluat nyt mennä. Kun teet ensimmäisen askeleen oikeaan suuntaan, se muuttaa kaiken. Se muuttaa elämäsi siinä silmänräpäyksessä.


Pelkkä asioiden tietäminen ei pysty mitään muuttamaan. Ei edes se, että pystyisit jotain tekemään, muuta vielä mitään. Vasta se, kun teet jotain, se muuttaa maailmasi.


Jos sinua pelottaa tehdä muutoksia elämääsi, vaikka sisimpäsi sitä toivoo, muistuta itsellesi, että mahdolliset epäonnistumiset ovat vain välituloksia matkalla lopulliseen menestykseen.


Ethän siis ajattele ongelmia vaan mahdollisuuksia. Tarkkaile uusia mahdollisuuksia ja keksi aina uusia. Huomaa joka puolella ympärilläsi uusia mahdollisuuksia, vaikka ne joskus alkuun vaikuttaisivat negatiivisilta.


Kun uskot järkähtämättä itseesi, se on kuin auton kaasupoljin. Epäilys on autosi jarru. Voit aina itse päättää painatko kaasua vai jarrutatko. Molemmat yhtäaikaa eivät toimi.


Sinä itse päätät kohtalostasi, otat sen vastaan ja muokkaat sen toiveittesi mukaiseksi. Se mitä pystyt ajattelemaan ja uskomaan, sen voit myös saavuttaa. Jos elämäsi ei tyydytä sinua, voit sen muuttaa siten, että muutat tajuntasi. Ajatuksesi ohjaavat elämääsi.


Elämä on kuin peli, ja voit itse päättää oletko pelinappula vai pelaaja. Elämän tarkoitus on, että lähdet löytöretkelle, elät ja nautit elämästäsi kuin seikkailusta. Jos otat oppimistehtäväsi elämältä vastaan, etkä niitä vastusta, ne eivät tee kipeää. Voit oppia uteliaana ja ilolla, kun ymmärrät, että olet osana tätä elämän „peliä“.Onnellisuus ei ole riippuvainen tämän hetken raameistasi missä elät, vaan ainoastaan siitä, kuinka niihin asennoidut.


ELÄMÄ tarkoittaa sitä, että olet täynnä energiaa ja iloa, elät terveenä runsaudessa, elät onnellisessa ja rakastavassa parisuhteessa, jossa joka päivä iloitsette olla yhdessä, ja teet työtäsi riemulla, koska se on kutsumuksesi.

Sinulla on sisäinen viisaus. Sisimpäsi odottaa, että voisi vihdoinkin kertoa sinulle, mikä tiesi on ja tukea sinua päätöksiesi tekemisessä. Se puhuu jatkuvasti kanssasi, sinun täytyy vain hiljentyä sitä kuuntelemaan. Usein voit nähdä myös sisimpäsi viestejä ympärilläsi, jos vain avaat silmäsi ne näkemään.


Viestit saattavat olla ulkopuolella olevia asioita; Näet ehkä tiettyjä artikkeleita ja kuvia, tapaat ihmisiä tai kuulet musiikkia, jotka herättävät sinussa tunteita, toiveita ja ajatuksia… Tärkeintä on, että elät tässä hetkessä ja olet avoin ottamaan kaikki elämän „vinkit“ vastaan ja annat niiden johdattaa sinua.


Ole tietoinen siitä, että joka hetkellä voit aloittaa uuden elämän, kun teet päätöksen siitä, mitä oikeasti haluat ja teet ensimmäisen askeleen. Menneisyys on mennyttä, eikä tule enää takaisin. Ota kaikki mitä siitä pystyt oppimaan ja päästä siitä sitten irti. Silloin olet vapaa.


Elämässä seuraava etappi on aina parempi kuin sitä ennen.

Luota itseesi, kaikki tapahtuu sinun parhaaksesi.


Kirjoitathan jos sinulla on kysyttävää tästä teemasta.


Toivotan sinulle ihanaa kevään alkua ja oppimista ilon tiellä.❤️
PS. Jos tykkäsit tästä blogista, tykkää sekä jaa eteenpäin, kiitos! ❤️

PPS. Ja tulethan mukaan meidän Instan ja Facen joukkoon. Nähdään!


109 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page