top of page
  • Writer's pictureTaru

Kuinka vetovoiman laki todellakin toimii ja miten parhaiten käytät sitä?

Tämä kysymys on viime aikoina ollut useiden mielessä ja koska itse pidän teemaa niin tärkeänä, on aika kirjoittaa tästä. Useat luulevat, että riittää kun ajattelee tarpeeksi lujasti omiin toiveisiinsa, niin silloin ne toteutuvat. Olispa mahtavaa jos se olis niin helppoa, mutta siihen tarvitaan kyllä muutama muukin asia. Vetovoiman laki toimii aina, jos vain tiedämme kuinka käyttää sitä oikealla tavalla. Sitten voit keveydellä ja ilolla saavuttaa onnellisen ja menestyksellisen elämän.


Mikä vetovoiman laki oikeastaan on?


Tätä sanaa käytetään tällä hetkellä aika reilusti medioissa aivan kuin se olisi muoti-ilmiö, mutta sen takana on niin paljon enemmän. Jos sisäistät tämän täydellisesti, voin taata sinulle, että se muuttaa elämäsi.


Tunnet varmasti useita fysiikan lakeja, kuten maanvetovoiman lain. Sen että omena putoaa alas maahan, eikä lähde leijumaan taivaalle. On olemassa useita universumin omia lakeja, ja vetovoiman laki on yksi niistä. Tämä laki sanoo, että samanlainen vetää samanlaista puoleensa. Eli voit kuvitella, että se mitä sinä annat tai tunnet, jollain tapaa „lähetät“ ulospäin, ja tätä saat myös takaisin.


Jos tunnet syvää rakkautta sisälläsi, niin kehosi värähtelee rakkauden taajuudella, ja siten lähettää sitä ympärillesi. Kehosi vetää puoleensa sitä, mikä värähtelee samalla taajuudella ja vetää siten rakkautta myös puoleensa. Jos värähtelet halua tulla rakastetuksi, siis rakkauden puutetta, vedät myös tätä puutetta puoleesi. Samaa pätee myös haluun tulla rikkaaksi...


Tämä on niin taianomaista ja uskomatonta, ja kun sisimmässäsi todellakin sen ymmärrät ja sen mukaan käytät, voit aktivoida oman luomisvoimasi ja saavuttaa sen mistä unelmoit!


Kuinka se käytännössä siis onnistuu?Olet ehkä jo joskus yrittänyt manifestoida toiveitasi ja sinusta on tuntunut etteivät ne ole onnistuneet, eivät ainakaan siten kuin olit ajatellut. Mietit ehkä, eikö nyt ole oikea aika tälle, vai eikö toiveesi ole toteutumisen arvoinen. Tai ettet osaa tehdä sitä oikealla tavalla…


Jos luettelemme vain paljon toiveita universumille aamusta iltaan, ilman että se herättää meissä syvää uskoa ja luottamusta tämän toteutumiseen, on toivominen turhaa.


Toiveet, joissa toivot toisille hallaa, eivät myöskään onneksi ole toteutumisen arvoisia.

Vetovoiman laki toimii aina, se on kuin luonnonvoima, jota emme voi huijata tai manipuloida. Tuliko toiveesi sydämestäsi, tunsitko sen syvällä itsessäsi? Vai oliko se vain pintapuolinen toive olla rikas? Tämä voi olla yksi epäonnistumisen syistä.


Kuten sisimmässämme, siten myös ulkopuolella


Et näe elämä siten kuin se on, vaan siten kuinka itse olet. Ulkoinen elämäsi on aina sisimpäsi peili. Jos sinulla on sisimmässäsi puutetta ja pelkoa, näet tätä myös ympärilläsi. Ja koska se mitä koet, vahvistaa uskoasi siitä, että sinulla on puutetta ja pelkoa, voimistavat ne negatiivisia ajatuksiasi ja tunteitasi yhä enemmän. Noidankehä on syntynyt.


Vastaavasti, jos tunnet iloa ja rakkautta, näet sitä myös joka paikassa ympärilläsi, ja tunnet sitä myös aina enemmän ja enemmän.Vetovoiman laki ei vastaa kaikkia pintapuolisia ajatuksiasi. Jos ajattelet juuri ohimennen vaaleanpunaista elefanttia, se ei tömähdä heti viereesi. Onneksi. =D

Vetovoiman laki vastaa siihen, mitä syvällä sisimmässäsi uskot. Se mihin uskot vahvasti, on se, mitä myös tunnet, ja se mitä tunnet, on se energia ja värähtely, jota lähetät ulospäin.

Suurin este vetovoiman lain toteutukseen ovat omat uskomuksemme, sillä ne rajaavat sisäistä uskoamme siitä, että tämän hyvän mitä toivomme, myös ansaitsemme. Ja jos emme sisäisesti usko siihen, emme voi tuntea sitä vahvaa tunnetta, jonka toiveen toteutukseen tarvitsemme.


Jos esimerkiksi haluat manifestoida unelmatalon itsellesi, mutta sinulla on sisäinen uskomus lapsuuden ajalta, ettet koskaan pysty sellaista ansaitsemaan, silloin se ei myöskään pysty toteutumaan.

Tai jos toivot rakastavaa parisuhdetta, mutta sisäinen uskomuksesi on, ettet ole rakastamisen arvoinen, silloin löydät ehkä parisuhteen, mutta et aitoa rakkautta.


Uskomuksemme ovat niitä ajatuksia, jotka ohjaavat elämäämme. Nämä ajatukset olemme omaksuneet yleensä jo lapsuudessa ympäristömme vaikutuksella. Emme yleensä edes tunne näitä, koska niistä on tullut meidän oma realiteettimme. Ensimmäinen askel on siis muuttaa uskomuksemme positiiviseksi ja vapauttaa itsemme kaikista turhista negatiivisista rajoitteista.

Blogissani Jos-ajatukset-muokkaavat-elämäni-kuinka-muokkaan-ajatukseni kirjoitin kuinka voit helposti muokata ja muuntaa uskomuksesi positiivisiksi.


Kun itse aloitin manifestoinnin ja elämän luomisen törmäsin myös vaikeuteen, kuinka muuttaa vanhat tiukkaan jumittuneet uskomukseni. Tämä tuntui välillä lähes mahdottomalta. Siksi valmistin itselleni audiot, joilla se onnistuu helposti, ihan arjen ohella.


Kun huomasin, kuinka nämä auttoivat myös perhettäni ja ystäviäni, päätin valmistaa niitä usein kysyttyihin tärkeisiin teemoihin. Näin perustin OnnenKuiskauksen, jotta jokaisella on mahdollisuus käyttää niiden uskomatonta muutoksen voimaa.


Audiot "ohjelmoivat" ajatuksesi ja uskomuksesi positiiviseksi aivan huomaamattasi. Positiiviset affirmaatiot ovat kätketty rentouttavan musiikin alle.


Käyt tutustumassa, tällä hetkellä on jouluale meneillään: koodilla JOULU2020 saat 20% alennusta ja tämä on voimassa 24.12.2020 asti. Audioilla on myös 100% tyytyväisyystakuu.


Osta vaikka ystävälle lahjaksi!


Kirjoitathan jos sinulla on kysyttävää teemasta tai audiosta.


Ihanaa Joulun odotusta toivotellen❤️
PS. Jos tykkäsit tästä blogista, tykkää sekä jaa eteenpäin, kiitos! ❤️

PPS. Ja tulethan mukaan meidän Instan ja Facen joukkoon. Nähdään!


262 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page