top of page

Sinkku vastoin tahtoa? 5 vinkkiä, joilla vahvistat rakkausmagneettiasi

Nyt riittää ikuinen sinkkuelämä tai tai onneton parisuhde. Jos etsit itsellesi pysyvää ja tasapainoista parisuhdetta, tarvitset enemmän kuin pinnallista vetovoimaa. Kumppanista haaveillessamme mietimme usein mitä ominaisuuksia tämän mahdollisen kumppanin pitäisi tuoda tullessaan. Hyvännäköinen, urheilullinen, huumorintajuinen, taloudellisesti itsenäinen… Mutta aitoa oikeaa rakkautta et näin etsimällä voi löytää, sen vedät puoleesi aivan automaattisesti, kun rakkausmagneettisi toimii.

Miten vedän rakastavan suhteen luokseni?


Miten tämä toimii? Mikä on rakkausmagneetti? Tämä perustuu vetovoiman lakiin, siis siihen, että vedät puoleesi kaikkea sitä, mitä sinulla on…. Kun sinulla on vahva tunne siitä, että sinulla on jo rakkautta, että kaikki on hyvin jo nyt tällä hetkellä, silloin magneettisi on vahva ja vetää vielä lisää rakkautta ja kaikkia hyviä asioita puoleensa. Mikään ei ole niin vetovoimainen kuin tasapainoinen ihminen, joka nauttii elämästään, seuraa oman sydämensä toiveita ja tietää varsin hyvin miten olla onnellinen yksinkin.


Tässä sinulle 5 vinkkiä uuteen rakastavaan minään


1. Opi tuntemaan itsesi

Useimmiten keskitymme katsomaan minkälaisia toiset ihmiset ovat, mitä he ovat ammatiltaan, mitä he harrastavat, mitä toiveita heillä on… jotta voimme valita, sopivatko he ehkä meidän kumppaniksemme. Mutta tunnetko sinä jo itse itsesi todellakin hyvin? Oletko viettänyt aikaa yksin ja keskittynyt kuuntelemaan omaa sisintäsi, omia toiveitasi? Kukaan ei voi tehdä meitä onnelliseksi, jos emme sitä jo sisimmässäme ole. Lehahtava ihastuksen liekki saattaa uuden suhteen alussa hetken onnistua, mutta pian huomaamme vaativamme kumppanilta paljon enemmän kuin mitä hän meille voi antaa.

Ota siis ensin aikaa itsellesi ja mieti mikä sinulle on tärkeätä elämässä? Mikä saa sinun sydämesi laulamaan ja tanssimaan? Onko sinulla ehkä asioita menneisyydestäsi, joista ehkä pitää päästää irti, jotta voit olla vapaa uudelle suhteelle? Huomaatko ajatuksissasi olevan vanhoja uskomuksia, jotka estävät sinua avautumasta uudelle rakkaudelle? Mitä ajattelet kun näet rakastuneita pariskuntia? Anna aikaa itsellesi, edes hetki päivittäin jotta voit tutustua oman itsesi toiveisiin ja ajatuksiin, ja ymmärtää itseäsi päivä päivältä paremmin.2. Rakasta itseäsi

Tiedän, että tästä puhutaan aika paljon, ja se ei ole aina niin helppoa ymmärtää. En todellakaan tarkoita sitä, että olisit itserakas, etkä välittäisi mitä toiset ajattelevat tai tuntevat.


Se että rakastat itseäsi tarkoittaa..

että olet oman itsesi paras ystävä. Ymmärtäväinen ja lempeä.

Että pidät itsestäsi ja hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet. Juuri nyt.

(Et vasta sitten kun olet saavuttanut jonkun tavoitteesi... painon tms suhteen.)

Rakastat sisimpääsi, tunnistat lahjasi ja taitosi.

(Miten voit odottaa, että joku toinen sinua rakastaa, jos et sitä jo itse tee?)

Että kunnioitat ja arvostat itseäsi, sekä haaveitasi ja toiveitasi.

Jos sinä voit hyvin, niin ihmiset ympärilläsi voivat myös hyvin!


Miten voit näyttää rakkautta itseesi arkielämässä…? Koska rakastat itseäsi, voit tehdä itsellesi terveellisiä ja herkullisia ruokia, joita nautit kiireettömästi, liikutat kehoasi säännöllisesti, jotta se pysyy terveenä, olet lempeä ja ymmärtäväinen itsellesi, etkä säti mahdollisista virheistä, ymmärrät ja hyväksyt tunteesi jotka välillä saattavat tulla pinnalle, hymyilet itsellesi kun katsot peiliin… On paljon pieniä asioita joilla voimme näyttää kiintymystämme, ei vain toisiin vaan myös itseemme.


Voit miettiä myös mitä toivoisit mahdolliselta kumppanilta saavasi, ja lahjoita ne itsellesi! Hemmottele itseäsi kukilla tai ehkä kauniilla korulla, kirjoita rakas viestilappu jääkaapin kylkeen, tee itsellesi romanttinen kylpy kynttilänvalossa viinilasin kera, käy teatterissa tai taidenäyttelyssä, katso ihana rakkauselokuva nenäliinapaketin kera. On monia asioita joista haaveilemme, jonkun sen meille tekevän... miksi odottaa?


3. Ole aito oma itsesi

Ei ole aina helppoa olla miettimättä sitä, mitä toiset meistä ajattelevat. Kun opimme itseämme ensin ymmärtämään ja tunnemme toiveemme, se on hieman helpompaa. Mitä useammin seuraat päätöksissäsi ja teoissasi sisimpäsi ääntä, opit huomaamaan, että se kerta kerralta tuntuu helpommalta ja kevyemmältä. Mitä teit lapsena mieluiten? Missä puuhissa aika lensi ja unohdit kaiken muun? Mitä vaatteita rakastit ja olisit mieluiten niihin pukeutunut? Mistä harrastuksista olet aina haaveillut? Ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa uusia asioita!

Joskus kun emme enää yhtään tiedä kuka olemme, silloin saattaa myös auttaa kun mietimme ketä julkisuuden henkilöitä tai lähipiirin ystäviä me ihailemme. Haluammeko me ehkä olla juuri sellainen? Mikä on heidän elämässään tai teoissaan se, mikä meidät saa innostumaan?


Vietä aikaa ihmisten ja ystävien kanssa, jotka hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet. Voit myös jutella ystäviesi kanssa. Kertokaa toisillenne siitä, mitä ystävässäsi eniten arvostat. Voi olla, että yllätyt!


4. Arvosta itseäsi

Kun tunnet oman arvosi ja käytät taitojasi sekä voimavarojasi, saat automaattisesti arvostusta myös ympäristöstäsi. Vahvista itsetuntoasi, tee asioita jotka antavat sinulle hyvän tunteen. Vietä aikaa positiivisten ihmisten kanssa. Mieti, mitä kaikkea olet jo saavuttanut tai mikä kaikki loppujen lopuksi on onnistunut hyvin, vaikka se alkuun tuntui mahdottomalta. Tee lista kaikesta siitä mitä sinä osaat, mitkä ovat sinun taitojasi ja intohimojasi, mitä lahjakkuuksia sinulla on. Kirjoita ylös kaikki pienimmätkin asiat, mitkä sinulle tulee mieleen, älä vähättele taitojasi! Lue listaa harmaina hetkinä ja hymyile. Olet ainutlaatuinen mahtava ihminen! Kun opit arvostamaan itsesi, toiset tekevät sen automaattisesti.


5. Kuuntele sydämesi ääntä

Sinun sydämesi on paras opas. Vetovoimaisimmat ihmiset ovat ne, jotka tietävät mitä he haluavat, nauttivat elämästä ja elävät sydämiensä toiveiden mukaisesti. Sisimpäsi kertoo sinulle tunteiden avulla, milloin olet oikealla tiellä. Joskus kun teemme asioita järjen sanelemana, se saattaa meille välillä jopa huutaa… siis pysähdy ja kuuntele mitä sydämesi sinulle haluaa kertoa, jotta löydät oikean tien.


Käännä tunteesi aktiivisesti tuntemaan rakkautta ja luottamusta. Maailmankaikkeus näyttää sinulle päivittäin mikä kaikki voisi olla mahdollista... Jos siis seuraavan kerran näet rakastuneen pariskunnan... (Yleensä sinkkuna silloin saatamme masentua ja ajatella, että nuokin ovat onnellisia, vain minä en.) Mitä jos nyt katsotkin kiitollisena hymyillen ja ajattelet mielessäsi, että "Oi miten ihanaa, kyllä kiitos, juuri tuosta minäkin pidän!" Näin aivan kuin teet tilauksen universumille ja se tietää mitä toivot. Mikä saa sinut tuntemaan juuri tuota suurta onnea, mitä sillä hetkellä sisimmässäsi tunnet.


Aktivoi magneettisi ja rentoudu


Nauti siis elämästäsi ja luota siihen, että kun olet tasapainoinen ja onnellinen, vedät automaattisesti puoleesi juuri sen oikean ihmisen joka myös on onnellinen ja tasapainoinen ja käy sinulle! Unohda väkinäiset järjen valitsemat suhteet, joissa sinusta ei tunnu hyvältä. Ole avoin erilaisuudelle, ulkoiset asiat saattavat kätkeä sen sinulle täydellisen kumppanin. Hänen sisimpäänsä et voi nähdä, voit sen vain tuntea kun olette yhdessä. Sinun ei myöskään tarvitse etsiä tätä ihmistä, hän löytää tien sinun luoksesi, kun aika on oikea. Keskity elämän ihanuuteen, rentoudu ja luota siihen että kaikella on tarkoituksensa. Lopussa kaikki on hyvin. 🥰❤️


Jos tarvitset alussa pientä apua, jotta ajatuksesi ohjautuvat positiiviseen suuntaan voit käyttää OnnenKuiskaus -audiota "Sielunkumppani". Tässä audiossa on piilotettuna yli 50 positiivista affirmaatiota jotka auttavat sinua kohottamaan itsetuntoasi, rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet, luottamaan siihen, että on olemassa juuri sinulle sopiva kumppani, joka on jo matkalla luoksesi ja lähettämään tämän kutsun universumille. Audiossa on myös useita affirmaatioita jotka poistavat mahdollisia rakkauteen tai parisuhteisiin liittyviä negatiivisia uskomuksiasi. Usein meillä saattaa olla sitkeitä tiedostamatomia ajatuksia, jotka estävät meitä avautumaan rakkaudelle tai löytämään rakastavaa parisuhdetta. Audio auttaa sinua tuntemaan onnellisuutta, tasapainoisuutta, rakkautta sekä luottamusta ja siten muuttaa sinut vetovoimaiseksi tälle kaikelle. Luota ajatuksen voimaan.


Voit lukea lisää audioista kotisivuillamme: http://onnenkuiskaus.fi


Koska tiedän audioiden positiivisen vaikutuksesta, lupaan antaa sinulle rahat takaisin, jos et huomaa mitään positiivista muutosta tunteissasi ja siten elämässäsi ensimmäisten viikkojen aikana. Edellytyksenä tälle on vain, että kuuntelet audiota säännöllisesti ohjeiden mukaisesti.


Rohkaise mielesi ja kirjoita, jos sinulla on kysyttävää. ❤️


Aurinkoisin terveisin ja ihanaa viikkoa!
PS. Jos tykkäsit tästä blogista, jaathan sitä eteenpäin, kiitos! ❤️

PS2. Ja tulethan mukaan meidän Instan ja Facen joukkoon!


43 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page